Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KNVTS Lecture: Top Sector Water & Maritime and cooperation with the sector

2022-04-12 @ 19:30 - 22:00

This lecture is organised by the KNVTS and is in Dutch.

Sinds 2021 is Thecla Bodewes boegbeeld van de Nederlandse Topsector Water & Maritiem, waar industrie, wetenschap en overheid samenwerken om duurzame economische groei te behouden en maatschappelijke uitdagingen zoals vergrijzing en klimaatverandering aan te pakken. Deze unieke vorm van samenwerking is bedoeld om innovatie te bevorderen, talent aan te trekken (human capital) en de sector internationaal stevig te positioneren.

Ook nationaal kan de Topsector Water & Maritiem veel voor de Nederlandse scheepsbouw sector betekenen: Thecla Bodewes zal hier nader op ingaan en toelichten hoe de samenwerking tussen de sector en de Topsector kan worden verstevigd.

Het bestuur van Afdeling Noord en de uitbaters van Van der Valk hotel Leeuwarden willen vooraf graag een goed beeld hebben van het aantal leden die naar de lezing komen.
Mogen wij u verzoeken, om u vóór zaterdag 9 april voor deze lezing aan te melden door een e-mail te sturen naar Afdeling Noord: afdelingnoord@knvts.nl 
Het spreekt voor zich dat leden die op dat moment gezondheidsklachten hebben welke gerelateerd kunnen zijn aan Covid-19, van deelname afzien.
Wilt u voorafgaand aan de lezing vanaf ca. 18.15 uur mee eten met de spreker en de dan aanwezige bestuursleden, meldt u zich dan daarvoor aan uiterlijk op maandag 11 april vóór 12.00 uur d.m.v. een mailbericht naar ons e-mail adres afdelingnoord@knvts.nl. De kosten van het diner dienen ter plaatse afgerekend te worden.

Details

Date:
2022-04-12
Time:
19:30 - 22:00
Website:
https://www.knvts.nl/index.php?page=4016&sid=1

Organizer

KNVTS
View Organizer Website

Venue

Van der Valk hotel Leeuwarden
Lynbaan 35
Leeuwarden, Netherlands
+ Google Map